Datum in čas:
16.9.2021 - 18:00 do 20:30
Kraj:
Celjski mladinski center
Ali ste že kje zasledili podatek o tem, koliko odpadkov hrane letno proizvedemo v EU? Približno 88 milijonov ton! Vas zanima kako lahko vsaj deloma naslovimo ta problem? Kuhajmo brez odpadkov!
V kolikor bi želeli izvedeti, kako lahko pri kuhanju kot posamezniki kar najbolje poskrbimo za naše okolje, se nam pridružite pri našem dogodku, ki ga organiziramo že drugo leto zapored: Kuharska delavnica: Kuhanje brez odpadkov.
- KAJ BOMO POČELI? Kuhali tako, da ne proizvedemo odpadkov.
- KAKO BOMO TO POČELI? Pod budnim očesom odlične kuharice in slaščičarke, Blažke Lovšin.
- KDAJ IN KJE BOMO TO POČELI? V dvorani MCC od 18:00. ure dalje!
- IN KAJ SLEDI NA KONCU? Najboljši del – VEČERJA!
VABLJENI!
Dogodek organizira EUROPE DIRECT Savinjska, ki deluje v okviru Celjskega mladinskega centra.
Število prijav je omejeno, zato sem hitro prijavite na info@mc-celje.si.
Dogodek delno financira EU.
***
Dogodek bo potekal v skladu z ukrepi NIJZ in pod pogoji PCT. PCT - P(rebolevniki) – C(epljeni) - T(estirani)!